Voetreflexologie

Voetreflexologie is een natuurgeneeskundige therapie die geschikt is voor iedereen. Het is een prettige, veilige methode die verlichting kan geven bij veel verschillende klachten of klachten laat verdwijnen. 

Op onze handen en voeten liggen reflexzones die in verbinding staan met organen, zenuwen, spieren, gewrichten en andere delen van het lichaam. Door het masseren van deze reflexzones wordt de bloed- en energiedoorstroming verbeterd, het zenuwstelsel positief beïnvloed én het zelf genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Wanneer je pijn hebt aan je lichaam, zoals hoofd-, buik- of spierpijn wijst dit op een blokkade in de energiestroom of het reflexgebied. Met voetreflextherapie kan het lichaam weer in balans gebracht worden.

Tevens werkt een voetreflexmassage zeer ontspannend en helend voor lichaam en geest. 

Een voetreflexmassage kan helpen bij de volgende klachten: 

* stress * hoofdpijn/ migraine * zwangerschapswens  en fertiliteitsproblemen *depressie * slaapproblemen * rug-, schouder-, nek- en gewrichtsklachten * blaasontsteking * lage weerstand en ontstekingen * allergieën en huidklachten *darmklachten * hoge en lage bloeddruk
* hyperventilatie, astma * menstruatie- en overgangsklachten * diabetes * artrose, osteoporose en jicht * spierziekten.

Behandelingen

Algemene werkwijze

Wanneer je met een klacht bij me komt zal ik tijdens het eerste consult een vragenlijst met je doornemen en je voet palperen. Daarna ontvang je een heerlijke ontspannende voetreflexmassage, zodat je kunt ervaren hoe het is wanneer je voeten gemasseerd worden. Naar aanleiding van mijn bevindingen maak ik een behandelplan van 5 massages. Voor een goed resultaat is er vaak meer dan 1 massage nodig, maar je bent altijd vrij om te bepalen hoeveel behandelingen je wilt ontvangen. 

Ontspanningsmassage

Heb jij behoefte aan ontspanning en wil je je lichaam én geest even helemaal tot rust brengen? Ontdek dan wat een ontspannende voetreflexmassage met jou doet. Je zult versteld staan hoe ontspannen je raakt, puur door het masseren van je voeten en onderbenen.
Tijdens de ontspanningsmassage van 45 minuten worden rustige, zachte grepen gebruikt die ervoor zorgen dat je alles even los kan laten en heerlijk kunt relaxen. 

Voetreflex + healing

Een voetreflexmassage in combinatie met een healing werkt zowel op fysiek als energetisch niveau.
Ik stem me af op jouw energie en terwijl ik je voeten en onderbenen intuïtief masseer, gaan we op gevoelsniveau in gesprek. Zo kunnen we samen eventuele blokkades in je lichaam en/ of geest opheffen.