Over Marlies

Mijn naam is Marlies Demmers, ik ben 42 jaar, getrouwd met Mark, moeder van zoontje Loek en huisgenoot van onze kat Pito. Samen wonen we sinds 2021 in Oosterhout.

Sport, gezondheid en mensen helpen staat al heel wat jaren centraal in mijn leven. Van mijn ouders heb ik een gezond lichaam meegekregen en zelf wil ik ook goed voor mezelf zorgen door te sporten, gezond te eten en te luisteren naar de signalen die mijn lichaam me geeft. Het menselijk lichaam vind ik zoiets wonderlijks: het zelf herstellen van een wondje, een kind dat in de baarmoeder kan groeien, de samenwerking tussen lichaam en geest!

In mijn leven heb ik altijd graag klaar gestaan voor de mensen om mij heen. Nadat ik zelf op mijn 26e niet lekker in mijn vel zat en hulp had ingeschakeld om mezelf te ontplooien, is het verlangen gegroeid om andere mensen te helpen.

In mijn vrije tijd heb ik veel workshops en cursussen gevolgd op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, spiritualiteit en meditatie. Zo heb ik zelf diverse healingen ondergaan, waar ik veel baat bij had, waardoor ik in 2017 besloot zelf de opleiding te volgen bij Beyond Medicine. Hierdoor heb ik geleerd meer te vertrouwen op mijn intuïtie en energiewerk.

In 2021 heb ik de Hbo-opleiding VoetreflexPlus bij Total Health afgerond. De Plus staat voor de combinatie van Westerse en Chinese geneeskunde en technieken. Ik ben erg enthousiast over de holistische werkwijze en de manier waarop ik nu iemand kan helpen zich weer fit en happy te voelen. Hierbij zet ik ook mijn kennis in van de Germaanse Geneeskunde, een opleiding die ik in 2022 heb gevolgd bij Biologika Nederland. De Germaanse Geneeskunde is een zienswijze op ziekte waarbij wordt uitgegaan van het overlevingsmechanisme van ons lichaam.

In 2023 heb ik mijn pedicureopleiding voltooid bij Esthetica Opleidingen in Breda. Een mooie aanvulling op mijn aanbod, zodat ik ook fysieke ongemakken aan de voeten kan verhelpen.

Een veilig, vertrouwd en warm gevoel, dat is wat ik je wil geven als je voor een behandeling bij mij komt. Ik verwelkom je graag in mijn praktijk aan huis of ik kom langs bij jouw bedrijf. Je kunt bij mij terecht voor voetreflextherapie, pedicure en bedrijfsmassages.

Liefdevolle groet,
Marlies