Recensies particulieren

J. Plug - 18 januari 2023

"Wat een prachtige sessies heb ik met Marlies mogen ervaren! Tijdens de 1e sessie Biologika heeft Marlies me mooie inzichten verschaft, waardoor ik de juiste keuzes kon maken.
Tijdens de 2e sessie heeft Marlies een voetreflexmassage toegepast waarin ze intuïtief op mijn onbewuste heeft ingepraat met positieve affirmaties. Een prachtige sessie waarin lichaam en ziel met elkaar verbonden werden, waardoor heling kon ontstaan.
Na een lange strijd tegen long-Covid en borstkanker, was dit het mooiste cadeau wat ik heb gekregen. Bedankt Marlies!"


J. van den Bergh - 6 april 2022

"Bij binnenkomst stelt Marlies je gelijk op je gemak. Zijzelf is de bodyscan die je soms nodig hebt om even meer te ontspannen en te aarden. Terwijl ze mijn benen en voeten masseerde vroeg ze naar mijn klachten. Het hele proces verliep heel natuurlijk. Ik heb last van restless legs, wat maakt dat ik prima in slaap val, maar als ik dan wakker word gaat het mis. De benen worden onrustig.

Marlies is tijdens het masseren overwegend stil, maar als ze praat komt er echt iets heel moois uit. Zo verraste ze me met de vraag of ik kan ontspannen, gewoon eens niks kan doen. En hoe dat dan vroeger bij ons in het gezin was? BAM! Ik was er even stil van, want ik realiseerde me dat ik altijd bezig ben; werken, sporten, kind opvoeden... en als ik ergens ga zitten, dan heb ik altijd wel een teken- of schrijfboekje mee. Of natuurlijk de eeuwige telefoon. Dit besef plus hoe het vroeger was, was voor mij een groot inzicht!

Marlies vraagt (door) zonder oordeel, voelt en denkt met je mee op een uitnodigende manier. Ondertussen geeft ze een heerlijke massage. Dit consult maakte me meer bewust van mijn eigen patronen, zodat ik daar mee aan de slag kon gaan."


M. Verhoef - 27 juni 2022

Ontspannende voetreflexmassage
"Ik heb vandaag mogen genieten van een heerlijke ontspannende voetreflexmassage. Marlies is een ontzettend fijn persoon wat ervoor zorgt dat je gelijk ontspannen bent. Daarnaast heeft ze een hele fijne warme ruimte tot haar beschikking wat ervoor zorgt dat je helemaal ontspannen de deur uitgaat. Ik had wel eens gehoord van voetreflexmassage maar kende het niet echt. Ik kan het iedereen aanbevelen! Marlies is ontzettend goed in haar werk en kan echt iets voor je betekenen. Dankjewel Marlies."


J. van den Bergh - 6 april 2021

Voetreflexmassage + healing
Eerder al mocht ik van Marlies een afstandshealing ontvangen. Gewoon thuis, aan de telefoon. Die begon al heel bijzonder met mijn schouder; die ik al meer dan 10 jaar geleden 'instabiel' sloeg met tennis. Dat voelde ze direct.
Nu in haar praktijk. Ik voelde al dat ik weer een healing wilde, maar dan gecombineerd met een voetreflexmassage. Een intuïtieve voetreflexmassage dan, maakte Marlies ervan. Ik was om!

De Bineural Beats, wat Marlies gelijk aanvoelde, waren de icing on the cake! Ze was spot-on! Voor mij was het een 'ontmoeting-met-daar' met open armen!
Dankjewel & zeker een aanrader!


A. Romkema - 21 februari 2020

Voetreflexmassage
"Marlies zorgt ervoor dat je gelijk op je gemak bent. Ontvangst, wat wil je precies en de tijd nemen voor je. Ze vroeg me wat ik graag wilde en ik koos een ontspanningsmassage. Bij mijn rechtervoet, daar begon ze, merkte ik dat ik nogal in mijn hoofd zat. Dat zij bevestigde door te vragen "of ik wat meer in mijn hoofd zat, aangezien ik koude voeten had" en dat was een signaal. Bij mijn linker voet merkte ik dat ik meer kon loslaten, mezelf meer kon overgeven en dat resulteerde in heerlijke rust. Ik was in mijn eigen (gevoels)wereld en dat was erg fijn! Ook na de massage weer die rust en even bijkomen. Mensen mogen nooit aan mijn voeten komen! Marlies van Feetfulness wel hoor!"


N. Venema - 24 januari 2020

Voetreflexmassage
"Ik ben zo ontzettend blij en dankbaar dat ik Marlies heb leren kennen. Voordat ik bij Marlies kwam had ik al 3 jaar last van aanhoudende blaasontstekingen, ongeveer elke maand. Zoals je begrijpt kreeg ik daarvoor ook de nodige antibioticakuren. Ik voelde me enorm moe en had door alle antibioticakuren de nodige voedingsintoleranties gekregen. Na verschillende alternatieve genezers te hebben bezocht (zonder succes), besloot ik bijna de handdoek in de ring te gooien en te accepteren dat ik chronisch ziek zou zijn. Marlies was het laatste dat ik nog wilde proberen.
Het eerste bezoek was heel fijn en warm. Marlies nam uitgebreid de tijd om mijn volledige (medische) geschiedenis door te nemen. Hierna kreeg ik mijn eerste Voetreflex ontspanningsmassage! Hemels was het. Ik was zo blij verrast door de diepe ontspanning die ik had ervaren. Ik viel zelfs in slaap. Alleen daarvoor was ik al verkocht! Marlies heeft me verschillende massages gegeven, waaronder ook massages gericht op mijn blaas en nieren.
Deze massages hebben echt fantastisch werk gedaan, want ik ben nu 3 maanden vrij van blaasontstekingen. Ik durf het bijna niet hardop te zeggen, maar ik ga er eindelijk in geloven dat ik er misschien toch volledig vanaf kan komen! Marlies heeft echt magische handjes!"


E. Jansen - 15 december 2019

Voetreflexmassage
"Ik heb regelmatig last van spanningshoofdpijn en migraine. Al vanaf de eerste behandeling merkte ik verschil. Het aantal keer dat ik hoofdpijn heb is afgenomen. De hoofdpijn is sneller weg en ook minder heftig. Daarnaast vind ik voetreflexmassage een hele prettige behandeling, erg ontspannen! "