Bedrijfsmassage

Vitale medewerkers zorgen voor een gezonde organisatie

Medewerkers met een gezonde leefstijl zitten beter in hun vel. Ze zijn fysiek, mentaal en emotioneel beter in balans. Ook zijn ze minder vaak ziek én kunnen beter met veranderingen omgaan. Drukte op het werk kan zorgen voor stress onder werknemers. Wanneer dit lang aanhoudt kan dit leiden tot mentale en fysieke klachten.  

Gun je werknemers een ontspannende voetreflexmassage of verkwikkende stoelmassage! 
Als werkgever ontvang jij de voetreflex- of stoelmassage gratis! Zo ervaar je zelf wat jij je medewerkers geeft.
Daarnaast zijn bedrijfsmassages fiscaal aftrekbaar! Kijk voor de voorwaarden op werkkostenregeling van de Belastingdienst.

Voetreflexmassage op locatie
Voetreflexmassage op locatie

Laat je medewerkers op een bijzondere manier ontspannen tijdens een voetreflexmassage van 45 minuten. 
Door van het masseren van drukpunten op de voeten kan energie in het hele lichaam worden opgewekt en krijgen bloed- en energiestromen een extra impuls.
Lichaam én geest komen helemaal tot rust.

Stoelmassage op locatie
Stoelmassage op locatie

De stoelmassage is een ontspannende en activerende drukpuntmassage op je hoofd, je rug, je nek, schouders, armen en handen.
Stress, vermoeidheid en lusteloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen en na 20 minuten gaan je medewerkers met hernieuwde energie aan het werk.Ik kom graag met mijn massagetafel/ -stoel langs op locatie. In de daarvoor beschikbare ruimte creëer ik een relaxte sfeer.
Je kunt er ook voor kiezen de medewerkers een cadeaubon te geven, zodat ze zelf een afspraak in mijn praktijk kunnen maken.
Neem gerust contact op voor meer informatie en om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.