Vitale medewerkers zorgen voor een gezonde organisatie

Bedrijfsmassage 

Medewerkers met een gezonde leefstijl zitten beter in hun vel. Ze zijn fysiek, mentaal en emotioneel beter in balans. Ook zijn ze minder ziek én kunnen beter met veranderingen omgaan. Drukte op het werk kan zorgen voor stress onder werknemers. Wanneer dit lang aanhoudt kan dit leiden tot mentale en fysieke klachten.

Gun je werknemers een ontspannende voetreflexmassage of verkwikkende stoelmassage.

Laat je medewerkers op een bijzondere manier ontspannen tijdens een voetreflexmassage van 45 minuten. Door van het masseren van drukpunten op de voeten kan energie in het hele lichaam worden opgewekt en krijgen bloed- en energiestromen een extra impuls. Lichaam én geest komen helemaal tot rust.

De stoelmassage is een ontspannende en activerende drukpuntmassage op je hoofd, je rug, je nek, schouders, armen en handen. Stress, vermoeidheid en lusteloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen en na 20 minuten gaan je medewerkers met hernieuwde energie aan het werk.  

Bedrijfsmassage is fiscaal aftrekbaar! Kijk voor de voorwaarden op werkkostenregeling van de Belastingdienst

Ik kom graag met mijn massagetafel/ -stoel langs op locatie. In de daarvoor beschikbare ruimte creëer ik een relaxte sfeer. Wordt er veelal thuis gewerkt, dan kan ik bij medewerkers thuis masseren of zij komen naar mijn praktijk. Als werkgever ontvang jij de voetreflex- of stoelmassage gratis! Zo ervaar je zelf wat jij je medewerkers geeft. 

Lees de recensies of klik hier voor meer informatie.