Tenen lezen

Leer jezelf beter kennen door een tenenanalyse

Wist je dat je karakter, eigenschappen en gedrag kunt aflezen van je tenen?
De stand en vorm van je tenen vertellen van alles over je persoonlijkheid; hoe je communiceert met anderen, wat je uitdagingen zijn, waar je kracht ligt en of je bijvoorbeeld je grenzen aangeeft. Zo geven ronde teentoppen aan dat je op een vriendelijke manier praat met mensen en laat ruimte tussen de tenen zien hoeveel tijd je nodig hebt om te reageren. Een Hallux Valgus (knobbel bij de grote teen) op de linkervoet toont aan dat iemand het lastig vindt om 'nee' te zeggen wanneer er op het gevoel wordt ingespeeld. 

De voordelen van een tenenanalyse:

  • Vergroot je zelfinzicht: ontdek waar jouw talenten en valkuilen liggen die jou verder helpen bij je persoonlijke ontwikkeling;
  • Versterk je relaties: tenen laten zien waarom bepaalde reacties en interacties te verwachten zijn tussen bepaalde mensen. Wanneer je jezelf én de ander beter kent, creëer je meer begrip en acceptatie;
  • Ondersteuning bij opvoeding: een baby- of kindertenenanalyse geeft je inzicht in het karakter van je kind. Hierdoor zal je je kind beter begrijpen en kun je inspelen op diens behoefte en ontwikkeling.


Workshop tenen lezen

Ben je op zoek naar een originele activiteit met een groepje vrienden, familie of collega's? Boek dan een workshop Tenen lezen bij Feetfulness. Tijdens deze workshop van ongeveer 2 uur gaan we samen aan de slag met het lezen van elkaars tenen. Zo leer je jezelf én elkaar nog beter kennen. De workshop wordt gegeven op een zelf gekozen locatie. Een privé workshop voor 1 of 2 personen wordt gegeven in mijn praktijk in Oosterhout. 

Workshop bij Feetfulness á 1,5 uur: €60,00

Privé workshop voor 2 personen bij Feetfulness á 2 uur : €75,00 p.p.

Workshop op locatie vanaf 4 personen á 2 uur: op aanvraag

Tenenanalyse op papier

Je kunt ook kiezen voor een analyse op papier. Op basis van jouw tenenfoto ga ik je tenen lezen en deze krijg je per post naar je toegestuurd. Zo ontvang je een bijzonder postpakketje, kun je jouw analyse er over een paar jaar weer even bij pakken en kun je ontdekken of je tenen (en jouw eigenschappen) met de jaren veranderd zijn. Ook leuk om cadeau te geven!

Tenenanalyse op papier: €30,-