Marlies Demmers

Over mij

Mijn ervaringen en eigenschappen

Mijn naam is Marlies Demmers, ik ben 40 jaar, getrouwd met Mark en moeder van zoontje Loek. Samen wonen we sinds 2021 in Oosterhout. 
Sport, gezondheid en mensen helpen staat al heel wat jaren centraal in mijn leven. Van mijn ouders heb ik een gezond lichaam meegekregen en zelf wil ik ook goed voor mezelf zorgen door te sporten, gezond te eten en te luisteren naar de signalen die mijn lichaam me geeft. Het menselijk lichaam vind ik zoiets wonderlijks: het zelf herstellen van een wondje, een kind dat in de baarmoeder kan groeien, de samenwerking tussen lichaam en geest!

In mijn leven heb ik altijd graag klaar gestaan voor de mensen om mij heen. Nadat ik zelf op mijn 26e niet lekker in mijn vel zat en hulp had ingeschakeld om mezelf te ontplooien, is het verlangen gegroeid om andere mensen te helpen. 
In mijn vrije tijd heb ik altijd veel workshops en cursussen gevolgd op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, spiritualiteit en meditatie. Zo heb ik zelf diverse ET Healingen ondergaan, waar ik veel baat bij heb gehad, waardoor ik in 2017 besloot zelf de opleiding te gaan volgen bij Beyond Medicine. Hierdoor heb ik geleerd meer te vertrouwen op mijn intuïtie en energiewerk. 
In 2021 heb ik de Hbo-opleiding VoetreflexPlus bij Total Health afgerond. De Plus staat voor de combinatie van Westerse en Chinese geneeskunde en technieken. Ik ben erg enthousiast over de holistische werkwijze en de manier waarop ik nu iemand kan helpen zich weer fit en happy te voelen.

Een veilig, vertrouwd en warm gevoel, dat is wat ik je wil geven als je voor een behandeling bij mij komt. Ik verwelkom je graag thuis in mijn massagepraktijk aan huis of ik kom langs bij jouw bedrijf. Je kunt bij mij terecht voor voetreflex-, stoelmassages en healingen. 

Liefdevolle groet, 
Marlies