Duo-Massage

"Ik vond het een bijzondere en ontspannen ervaring! Mijn dochter vertelde mij dat de rest van de dag rustiger aanvoelde voor haar.

Ouder & kind

De relatie tussen ouders en kinderen is één van de meest bijzondere relaties die bestaat. Vanuit een warme, begripvolle en respectvolle ouder-kind relatie kunnen kinderen uitgroeien tot evenwichtige volwassenen en kunnen ouders met trots genieten van hun opgroeiende kinderen. 

Helaas staat deze relatie ook weleens onder druk. Kinderen hebben allerlei verplichtingen en taken die ze moeten volbrengen en dit geldt ook voor ouders. Doordat deze vaak niet op één lijn liggen kan er wrijving ontstaan tussen beiden, hetgeen druk legt op de relatie. Dit is met name wanneer er bij uw kind sprake is van bijvoorbeeld autisme, ADHD of gedragsproblematiek. Deze kinderen hebben vaak specifiekere behoeften en een andere zorg nodig. Nina (Lief Lijfje) en ik geloven in de samenwerking tussen lichaam en geest. In een ontspannen lichaam kan makkelijker plezier, genot en verbinding ontstaan. 

Tijdens onze Duo-Massage voor ouder en kind zal Nina jouw kind een heerlijke lichaamsmassage geven. Tegelijkertijd krijg jij als ouder van mij een ontspannende voetreflexmassage. 

Er zal weinig tot geen interactie zijn tussen ouder en kind behalve het delen van een rustig gevoel van ontspanning. Door deze ervaring leren ouders en kinderen dat het ook mogelijk is om samen te genieten van rust en weldaad hetgeen de relatie zal versterken. 

Afspraak maken?